Osula om første senior-scoringer: Vidste det ville komme

William Osula er glad for sine to scoringer i lørdagens FA Cup-opgør mod Gillingham og glæder sig at vise, at han også kan gøre det i Premier League.

William Osula er glad for sine to scoringer i lørdagens FA Cup-opgør mod Gillingham og glæder sig at vise, at han også kan gøre det i Premier League.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

William Osula fik endelig hul på bylden, da han lørdag scorede to mål mod Gillingham i FA Cuppen.

De to scoringer var nemlig de to første af slagsen, som den danske spydspids satte ind som seniorspiller i Sheffield United.

Efter kampen satte 20-årige William Osula ord på den forløsende følelse, det var at se sit navn på måltavlen for første gang for The Blades.

– Det var bare et spørgsmål om tid. Jeg vidste, det ville komme. Jeg er glad for, at jeg fik dem i dag, så nu glæder jeg mig at komme tilbage til ligaen og forhåbentlig også gøre det der, sagde han i et interview til sin klub.

Osula roste også hele holdets indsats, og han håber, de kan tage slevtilliden med i Premier League, hvor det ikke går så godt.

– Vi kom her med en god attitude. Træneren sørgede for, at alle var tændt og fokuserede på kampen. Vi gjorde, hvad vi skulle for at sikre sejren i dag, lød det fra William Osula.

Du kan se begge William Osulas scoringer og alle fire mål fra kampen i artiklen herunder:

Se dem her: William Osula scorer to og sender Sheffield United videre med stensikker sejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P