NordicBet Ligaen

Sønderjyske styrker trænerteam med intern analytiker

Sønderjyske har styrket staben omkring klubbens førstehold i Nordicbet Ligaen, hvor de nu får en analytiker på fuldtid.

Kresten Ipsen er ny analytiker i Sønderjyske.
Foto: Sønderjyske

Han har tidligere været tilknyttet klubbens akademi som cheftræner og ungdomsudviklingstræner.

Nu skal 30-årige Kresten Ipsen i stedet styrken staben omkring NordicBet Liga-mandskabet i Sønderjyske, hvor han bliver analytiker.

– Vi udvikler dygtige spillere i vores akademi, men vi har også mange dygtige trænere, der hele tiden udvikler sig. I Kresten Ipsen har vi fundet en perfekt kandidat til jobbet som analytiker, og vi er overbeviste om, at han bliver en gevinst for staben og spillerne, lyder det fra sportschef Casper Daather.

I stedet for at finde en analytiker til cheftræner Thomas Nørgaard udefra, har Sønderjyske altså i stedet kigget mod egne rækker, og det er hovedpersonen selv selvsagt godt tilfreds med.

– Jeg har haft nogle spændende år på akademiet i Sønderjyske Fodbold, hvor der har været gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt. Det glæder mig, at klubben har valgt at rekruttere internt, og jeg er stolt over, at klubben har valgt at tilbyde mig jobbet, som jeg selv har store forventninger til.

Glad Sønderjyske-sportschef: Der var kamp om Hyseni

– Jeg har nydt at være på træningsbanen, og det er spændende at være med til at rykke talenterne på akademiet, men jeg er også meget begejstret for at studere de tal, der gemmer sig i præstationen på banen. Det har længe haft min store interesse at trække den mest værdifulde data ud af træning og kamp, og jeg ser frem til at nørde yderligere i det i arbejdet som analytiker, og jeg glæder mig meget til samarbejdet med staben og spillerne på førsteholdet, siger Kresten Ipsen.

Trænerteamet i Sønderjyske består foruden cheftræner Thomas Nørgaard af de to assistenter Simon Poulsen og Lasse Frølund, som begge fik forlænget deres kontrakter kort før jul, samt målmandstræner Jens Rinke.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P