Juventus spillede sig torsdag aften videre i Coppa Italia med en storsejr, selvom det kort efter første fløjt så skidt ud for den italienske storklub.

Juventus er videre i Coppa Italia efter en sejr over Salernitana.

Der var torsdag aften dømt italiensk pokalfodbold.

Her var der en enkelt kamp på menuen, da undertippede Salernitana gæstede Juventus i Coppa Italia.

Selvom gæsterne fik bragt sig foran med lynets hast, endte kampen med en overbevisende 6-1-sejr for Juventus.

Opgøret var knapt nok fløjtet i gang, inden Chukwubuikem Ikwuemesi allerede i det første minut bragte Salernitana på 0-1.

Gæsterne formåede dog ikke at fastholde føringen, og ved pausen havde Juventus fået bragt sig foran med 2-1.

Ni minutter efter pausen blev det også til 3-1, inden Dylan Bronn noterede sig for et selvmål til stillingen 4-1.

I det 88. minut blev det også til 5-1 for Torino-klubben, da indskiftede Kenan Yildiz kunne notere sig for et mål.

I tillægstiden blev ydmygelsen total, da Timothy Weah sikrede tenniscifre med sin scoring til 6-1.

Medie: Juventus henter talent i Montenegro

Dermed er Juventus videre til kvartfinalerne i Coppa Italia, mens Salernitana nu kan rette fuldt fokus mod overlevelse i Serie A, hvor man aktuelt indtager sidstepladsen.

De to klubber mødes allerede igen søndag i den bedste italienske række.