Premier League

Kan tangere Ryan Giggs: PL-veteran har kurs mod ny milepæl

James Milner har kurs mod toppen af listen af spillere med flest Premier League-kampe. Tirsdag aften kan han tangere Ryan Giggs på listen.

James Milner kan tangerer Ryan Giggs på listen over spillere med flest Premier League-kampe.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

James Milner kan nå endnu en milepæl i en i forvejen yderst imponerende karriere, hvis har får spilletid i Brightons kamp mod West Ham tirsdag.

Premier League-veteranen har spillet 631 kampe i den bedste engelske række, hvilket er tredjeflest af alle spillere.

Nummer to på listen hedder Ryan Giggs og har spillet 632 kampe, og derfor kan James Milner tangere Manchester United-legendens rekord, næste gang han spiller.

Og dét er der en god chance for, at han gør. Efter at have startet sæsonen på Roberto De Zerbis bænk, har den 37-årige altmuligmand startet inde i Brightons seneste tre kampe.

Her er det blevet til fire point og en yderst imponerende sejr over formstærke Tottenham.

James Milner kommer med al sandsynlighed til at overgå Ryan Giggs indenfor den nærmeste fremtid, og spiller han i alle Brightons resterende 19 kampe, vil han kun være tre kampe efter listens førsteplads, Gareth Barry – der har spillet 653 kampe – når sæsonen er slut.

Mål og Highlights: Liverpool vinder vanvittigt underholdene seksmålskamp mod Newcastle

Dermed er der en god chance for, at den løbestærke englænder kan toppe listen, når han en dag beslutter at lægge støvlerne på kaminhylden.

James Milner har spillet 230 Premier League-kampe for Liverpool, 147 for Manchester City, 100 for Aston Villa, 94 for Newcastle og 48 for barnsdomsklubben Leeds United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P