Premier League

Positivt nyt for Spurs: Forsvarsprofil nærmer sig retur

Tottenham har været aldeles hårdt ramt af skader til flere af holdets bærende profiler. Nu lysner det dog for klubbens hollandske sommerindkøb Micky van de Ven.

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Chelsea - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - November 6, 2023 Tottenham Hotspur's Micky van de Ven walks off the pitch after sustaining an injury Action Images via Reuters/Matthew Childs NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Tottenham har været uden Mickey van de Ven i godt to måneder.

Den hollandske forsvarsprofil udgik med en baglårsskade i kampen mod Chelsea, og siden da har forskellige spillere ageret vikar i midterforsvaret.

Nu er der dog gode nyheder om van de Vens tilstand, efter han selv har udtalte, at han nærmer sig et comeback, da han deltog i en dartturnering.

Det forholdte Spurs-træneren, Ange Postecoglou, sig til på pressemødet forud for holdets kamp mod Brighton, og her gav australieren en mulig dato på et comeback.

– Han nærmer sig. Vi kommer til at se ham på et tidspunkt i januar. Jeg tror, at det er for tidligt mod Burnley, men mod Manchester United den 14. januar er der potentielt en mulighed, forklarer Postecoglou ifølge Football London.

Han lover dog ikke, at van de Ven er tilbage den dato, da hollænderen endnu ikke er tilbage i træning med resten af holdet endnu.

– Jeg giver ikke ‘ok’ til et comeback, inden jeg har set ham i træning med os, og han er ikke en del gruppen lige nu. Det er ikke planen, at han er en del af gruppen i denne uge, men vi ser, hvordan han har det i slutningen af ugen, siger Tottenham-chefen.

Den 22-årige forsvarsprofil vil være en stor forstærkning for Spurs-forsvaret, efter det onsdag kom frem, at Christian Romero også har pådraget sig en skade.

Tottenham bekræfter skade til forsvarsprofil

Tottenham spiller mod Brighton torsdag aften klokken 20.30. Kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P