Atletico Madrid overtager tredjepladsen efter sejr over Sevilla

Atletico Madrid er tilbage på tredjepladsen i LaLiga, efter de lørdag tog en snæver sejr over Sevilla.

Atletico Madrid mod Sevilla.

Atletico Madrid blev tidligere skubbet ned på fjerdepladsen i LaLiga, men lørdag tog de tredjepladsen tilbage.

Hjemme på Metropolitano Stadium i Madrid slog Atletico Madrid nemlig Sevilla knebent med 1-0.

Kampens enlige scoring faldt to minutter inde i anden halvleg, hvor Marcos Llorente egentlig fik sit indlæg afvist i Sevilla-forsvaret, men Atletico-midtbanespilleren fik clearingen direkte tilbage, og så sendte han den selv ind bag serbiske Marko Dmitrovic i Sevilla-målet.

Sejren kom i fare, da tyrkiske Caglar Söyüncü bare tre minutter efter sin indskiftning fik direkte rødt kort for en grim tackling på Sevillas Lucas Ocampos.

Det lykkedes dog Atleticos 10 mand at køre sejren hjem, og dermed generobre de den tredjeplads, som FC Barcelona ellers kortvarigt havde sat sig på.

Både Atletico Madrid og FC Barcelona har 38 point, men hovedstadsklubben har en fire mål bedre målscore end catalanerne. I LaLiga er det dog sådan, at indbyrdes kampe tæller over målscore, og her har FC Barcelona en 1-0 sejr fra starten af december. De indbyrdes opgør medregnes dog først ved sæsonens afslutning.