Premier League

Medie: Chelsea kan sende sende trecifret millionbeløb til FC Midtjylland

Chelsea har efter sigende en af FC Midtjyllands tidligere spillere som et af sine primære transfermål til januar.

Ousmane Diomande er på blokken i Chelsea - og dent kan sende mange millioner kroner til FC Midtjylland.
Foto: Rodrigo Antunes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland kan meget vel se frem til den helt store pengeregn til januar – endda uden selv at løfte så meget som en finger.

Således skriver Evening Standard, at Chelsea har udset sig Sportings Ousmane Diomande som et af sine primære transfermål denne sommer.

Og hvorfor skulle det så sende en millionregn til FCM? Det skal det, fordi midtjyderne fik indskrevet en videresalgsklausul på hele 20 procent, da man solgte den 20-årige midtstopper til den portugisiske klub i begyndelsen af året.

Sporting skulle allerede have afvist Chelseas indledende tilnærmelser, hvor beskeden til den engelske storklub var, at man ikke kommer til at sælge Diomande for mindre end frikøbsklausulen på 80 millioner euro, svarende til næsten 600 millioner kroner.

Ender Chelsea med at benytte sig af frikøbsklausulen vil det i givet fald sende lige i underkanten af 120 millioner kroner til FC Midtjylland.

Ousmane Diomande er blevet en vaskeægte forsvarsprofil for Sporting i denne sæson, hvor han i de forskellige turneringer er at finde fra start næsten hver gang.

I alt står han noteret for 37 kampe for den portugisiske storklub, siden sit skifte for snart et år siden.

Han nåede ikke at få debut for FC Midtjyllands førstehold, inden han blev solgt for angiveligt tæt på 100 millioner kroner.

Også Arsenal er tidligere blevet meldt interesseret i Ousmane Diomande.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P