Girona lider bet mod Betis – Real Madrid får gylden chance i julegave

Det var lige ved og næsten for Girona, men i sidste ende var det ikke nok til at tage alle tre point med retur.

De har været denne sæsons helt store overraskelse i LaLiga.

Men torsdag slukkede Real Betis for stund for Gironas julelys, da de i kampens døende minutter udlignede til 1-1.

Det betyder, at catalonierne ganske vist ligger i front i LaLiga, men Real Madrid kan med en sejr over Deportivo Alaves senere torsdag aften indtage førstepladsen, da de er bedre indbyrdes.

Kampens første mål faldt efter 39 minutter, da Artem Dovbryk eksekverede fra 11-meterpletten.

Men drømmen bristede som nævnt, da Betis’ Germán Pezzella prikkede bolden bag Gazzaniga i Girona-buret.

Drømmen lever i Girona – statistikken er imod

Girona holder dermed juleferie usikre om, hvorvidt de fortsat har førstepladsen i LaLiga. Real Betis placerer sig på ligaens syvendeplads, hvor de har 28 point.