Zweimal: Harry Kane med endnu en kåring

Det er tilsyneladende kun F.C. København, der kan holde Harry Kane fra at score, og det har nu kastet endnu en kåring af sig.

Bayern Munich's English forward #09 Harry Kane celebrates scoring his team's 2:0 during the German first division Bundesliga football match between Bayern Munich and VfB Stuttgart in Munich, southern Germany, on December 17, 2023. (Photo by MICHAELA REHLE / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Fem kampe og kun én adskiller sig.

Harry Kane har scoret i alle sine kampe i november med undtagelse af kampen mod F.C. København, og for anden gang i træk er han blevet kåret som Bayern Münchens månedens spiller.

Otte mål i de øvrige fire kampe er det blevet til for Harry Kane, der november lagde ud med at score hattrick i Bundesligaen mod Dortmud, hvorefter det blev til to mål mod både Heidenheim og Galatasaray, inden han blev matchvinder i 0-1-sejren over FC Köln.

Den 29. november holdt de danske mestre så den engelske landsholdsanfører fra at score, men det kunne altså ikke holde englænderen for igen at modtage hæderen fra den tyske storklubs fans.

56 procent af stemmerne satte Kane sig på, mens tilbagevendte Manuel Neuer sluttede med 14 procent, og Leroy Sanés syv procent var nok til en tredjeplads.

Mål og Highlights: Double-Kane i Bayerns Münchens sejr over Stuttgart

Harry Kane har allerede sat sig på en række imponerende rekorder i Bayern München. Ved udgangen af november havde han scoret 18 mål i 11 bundesligakampe – det er det hurtigste nogen nogensinde har været til at nå det antal i Bundesligaen.

Med bare en tredjedel af sæsonen afsluttet har Harry Kane også allerede slået Jadon Sanchos og Kevin Keegans delte rekord som den englænder, der har scoret flest mål i en bundesligasæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P