Manchester Uniteds kvinder taber til Liverpool

Manchester Uniteds og Liverpools kvindehold tørnede søndag sammen Women's Super League i England, og Liverpool trak sig sejrsrigt ud af opgøret trods tidlig United-scoring.

Manchester United spiller og Liverpool spiller i infight om bolden

Manchester United mod Liverpool er altid et stort opgør.

Søndag eftermiddag tørner mændene sammen på Anfield i Liverpool, men hos kvinderne dystede de to ærkerivaler også denne søndag.

Her bragte Manchester United sig foran allerede efter tre minutter, da midtbanespilleren Ella Ann Toone samlede en løs bold op i Liverpool-feltet og sparkede den ind til United-føring. Føringen varede dog kort.

For senere i første halvleg fik Uniteds forsvarsspiller Millie Turner nemlig en uheldig hovedrolle, da hun kom til at lave selvmål. Stillingen var derfor 1-1 ved pausen.

Efter 66 minutter kunne Liverpools spillere juble igen, for her gjorde anfører Taylor Hinds det til 1-2.

I overtiden blev danske Sofie Lundsgaard skiftet ind for Liverpool, men der blev ikke scoret mere i kampen. Liverpool vinder derfor 1-2 over Manchester United.

Med sejren er lukker Liverpool hullet op til Manchester United, og de to hold deler derfor fjerdepladsen i Women’s Super League.

Kun tre Barcelona-spillere sælger flere trøjer end klubbens kvindelige stjerneduo