LaLiga

Medie: Barca vil sælge Lewandowski og købe PL-profil

FC Barcelona overvejer ifølge et medie at sælge Lewandowski, så klubben kan få råd til en af Premier Leagues midtaneprofiler.

Robert Lewandowski i aktion for FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona lavede en af sommerens helt store transfers i 2022, da den spanske storklub hentede Robert Lewandowski i Bayern München.

Den første sæson hos Barcelona endte i stor succes for den polske bomber, da det blev til 33 mål og otte assist i 46 kampe samt et spansk mesterskab.

Anden sæson for Lewandowski i Spanien har dog ikke været uden problemer, og den tidligere Bayern-angriber har fået meget kritik i de spanske medier for sine præstationer.

Derfor er de seneste rygter begyndt at gå på, at Barca skulle overveje at skille sig af med Lewandowski allerede til sommer, da klubben ønsker at tjene penge på deres angriber, inden polakkens kontrakt udløber i 2026.

Her håber catalanerne ifølge Football Transfers på at kunne sælge deres 35-årige angriber til Saudi-Arabien, så pengene fra angriberen kan gå til at finansiere en ny midtbanespiller.

Helt præcist skulle den midtbanespiller være Newcastles Bruno Guimarães, skriver mediet.

Den brasilianske midtbanespiller skrev tilbage i oktober under på en kontraktforlængelse med klubben, og her skulle der være indbygget en frikøbsklausul på 100 millioner pund.

På grund af Barcelonas dårlige økonomi, virker en så høj transfer nærmest umulig for klubben, men det skulle netop være derfor, at catalanerne håber på at kunne tilføje lidt kapital via et salg af Lewandowski.

26-årige Bruno Guimarães skiftede i januar 2022 fra Lyon til Newcastle for omkring 42 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P