Premier League

Son om angrebskollega: Håber han scorer nogle flere mål

Son Heung-min har været i god form i denne sæson, men han håber især på, at en af hans angrebskollegaer vil fortsætte sin nuværende målform.

Son Heung-min og Richarlison i sejren over Newcastle i Premier League.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Tottenhams anfører hedder i denne sæson Son Heung-min.

Den sydkoreanske stjerne overtog denne sommer anførerbindet fra Harry Kane, der i stedet valgte at skifte til tyske Bayern München.

Det har indtil videre været en succesoplevelse for Son, der i denne sæson har spillet 17 kampe som anfører for Tottenham, hvori han har scoret 10 mål og lavet fire assist.

I Tottenhams seneste kamp var det dog ikke kun Son, der løb med overskrifterne, da angrebskollegaen Richarlison også lavede to mål.

Det har vakt stor begejstring i Tottenham, der længe har håbet på, at den brasilianske landsholdsangriber ville begynde at score mål i klubben.

Derfor var Spurs’ anfører, Son Heung-min, da også fyldt med rosende ord om Richarlison, da han blev spurgt indtil brasilianeren i et interview på klubbens hjemmeside.

– Han er en stærk fyr, og jeg tror, at han kan score nogle mål.

– Jeg var selvfølgelig meget glad på hans vegne, især efter en hård tid, hvor han er blevet opereret, og han er kommet stærkt tilbage, og er lige så stærk, som han normalt ville være.

– Jeg er meget tilfreds og meget glad for at se ham score mål. Han er selvfølgelig en startende brasiliansk angriber, så vi håber han kan komme til at score nogle flere mål for os, siger Son Heung-min til Spurs’ hjemmeside.

Øverst i artiklen kan du se både Richarlison og Son Heung-min brænde banen af i Tottenhams seneste sejr over Newcastle i Premier League.

Tottenham og Son spiller fredag aften mod Nottingham Forest i Premier League klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P