Premier League

Pep melder Haaland ude af Palace-kamp

Erling Haaland bliver næppe sin skade kvit i tide til at kunne møde Crystal Palace i weekenden.

Pep Guardiola melder Haaland ude med skade.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City må undvære Erling Haaland.

Hvor længe den norske Premier League-topscorer er ude, er endnu for tidligt at sige, men han kommer næppe i kamp lørdag mod Crystal Palace.

Efter kampen lørdag rejser Manchester City til Saudi Arabien, hvor de som forsvarende Champions League-vindere repræsenterer Europa ved Klub-VM for første gang i klubbens historie.

– Han ankom i dag. Han skal ses af lægerne, og så må vi se. Han har fået behandling. Forhåbentlig kan han rejse til Saudi Arabien. Jeg tror ikke, han bliver klar til at spille i weekenden.

– Det er ikke et brud – bare stress. Lægerne siger, at vi er nødt til at tage det dag for dag eller uge for uge og se, hvordan han har det, lyder det fra City-manager Pep Guardiola.

Guardiola nedtonede tidligere Haalands skade, men samtidig indikerede Haalands egen familie, at skaden var af et værre omfang, end spanieren lod vide. Den sag kan du læse mere om her:

Guardiola nedtoner Haaland-skade – Familien indikerer noget andet

Manchester City indtræder på tirsdag i semifinalen i Klub-VM, hvor de skal møde enten mexicanske León eller japanske Urawa Red Diamonds, som har dansker Alexander Scholz i truppen.

Mexicanerne og japanerne mødes i en direkte opgør om at møde de engelske mestre fredag klokken 15:30 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P