Europæisk Fodbold

Efter overfald: Tyrkisk fodboldforbund vil give den strengeste straf

Mandag aften gik det helt galt i den bedste tyrkiske række. Her blev den 37-årige dommer Halil Umut Meler overfaldet af hjemmeholdets præsident i en sådan grad, at han måtte på hospitalet.

Foto: Depo Photos/Reuters/Ritzau Scanpix

Det rene vanvid fandt sted i mandagens kamp mellem Ankaragücü og Rizespor.

Kampens dommer, Halil Umut Meler, som også har dømt Champions League, blev angrebet af Ankaragücüs præsident, Faruk Koca.

Den 59-årige klubpræsident løb ind på banen og placerede en knytnæve lige i ansigtet på den 37-årige dommer, som herefter faldt til jorden, hvor overfaldet fortsatte ved gentagne spark, inden spillere blandt andre kom til undsætning.

Nu har det tyrkiske fodboldforbund kommenteret sagen og løftet sløret for, hvordan de agter at håndtere sagen.

– De uansvarlige udtalelser fra klubpræsidenter, managers, trænere og TV-kommentatorer omhandlende dommere har banet vejen for dette modbydelige angreb i dag.

Se de groteske scener: Klubpræsident slår topdommer ned i Tyrkiet

– I samarbejde med vores stat vil alle de kriminelle sager, de fortjener, blive implementeret imod dem, der er ansvarlige for dette umenneskelige angreb.

– Den ansvarlige klub, dens præsident, dens manager og alle de kriminelle, som angreb Meler, vil blive straffet på strengeste vis.

– Efter en beslutning af det tyrkiske fodboldforbunds bestyrelse vil kampe i alle ligaer blive udsat på ubestemt tid, lyder det i en pressemeddelelse fra det tyrkiske fodboldforbund.

Dommer blev slået ned: Tyrkiske klubber fordømmer hændelse

Efter angrebet blev både den 37-årige dommer og Ankaragücüs præsident kørt på hospitalet.

Ankaragücü skriver på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter, at klubben begræder den tragiske hændelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P