Premier League

Femte gang i klubbens historie: Vilde Villa er flyvende i Premier League

Aston Villa har for femte gang i klubbens historie fået skrabet 35 point sammen efter de første 16 kampe i den bedste engelske række. De fire andre gange, det er sket, er Birmingham-mandskabet endt enten på første- eller andenpladsen.

Aston Villa er flyvende i Premier League. Kun fire gange før i klubbens historie er det gået lige så godt for dem.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa er rigtig godt kørende i Premier League denne sæson.

Birmingham-klubben har for første gang i mere end 20 år, og for femte gang i klubbens historie, tilkæmpet sig 35 point efter de første 16 kampe i den bedste engelske række.

Og hvis man tror på, at historien gentager sig selv, er det ikke helt ligegyldigt for, hvordan Premier League-tabellen ser ud efter sidste spillerunde lørdag den 19. maj 2024.

De gange, det er sket før, er Villa nemlig endt enten som mester eller på andenpladsen.

I 1899 skete det første gang, og der endte Aston Villa med at løfte trofæet i den bedste engelske række. Det samme skete året efter.

Tredje gang var dog ikke lykkens gang. I 1911 var Villa igen godt kørende efter de første 16 kampe, men dengang blev det blot til en andenplads.

Følg Campo på Facebook

Senest i sæsonen 80/81 havde Aston Villa også 35+ point i engelsk topfodbold, og der blev det til endnu et mesterskab i Birmingham.

Aston Villa slog lørdag Arsenal hjemme på Villa Park, og dermed satte klubben en ny rekord.

Medie: Arsenal kan finde Ivan Toney-alternativ i Barca

Sejren betød nemlig, at Villa nu har vundet de sidste 15 hjemmekampe træk for første gang i klubbens historie. Den stime kan de fortsætte fredag den 22. december, hvor Sheffield United kommer på besøg i Premier League.

Først skal de dog forbi Brentford søndag den 17. december. Du kan som altid få det fulde overblik over de kampe, der bliver vist i TV og streaming i campo.dk’s TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P