Premier League

Medie: Arsenal kan finde Ivan Toney-alternativ i Barca

Arsenal er længe blevet meldt interesseret i Brentfords Ivan Toney, men nu kan klubben fra det nordlige London måske rette blikket mod Barcelona i stedet.

Arsenal kigger mod Ferran Torres som Ivan Toney-alternativ
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal-manager Mikel Arteta skulle have Brentfords Ivan Toney som det første navn på sin ønskeliste for vinterens transfervindue.

Det skriver The Mirror, ligesom flere andre medier har berettet om interessen tidligere.

Selv skulle Brentford-angriberen også være ganske opsat på at forlade Thomas Frank og co. til januar, når hans otte måneder lange karantæne er overstået.

Samtidig er man Brentford angiveligt også åbne for et salg af forrige sæsons topscorer i klubben. Så hvad er problemet egentligt?

Prisen.

Ifølge The Mirror har Brentford udstyret Ivan Toney med et prisskilt på 60 millioner pund, svarende til 520 millioner kroner – hvilket kan ende med at skræmme Arsenal væk fra den 27-årige angriber.

Ender Arsenal med at kigge andetsteds i jagten på en ny mand til det forreste geled, kunne blikket meget vel blive rettet mod FC Barcelona, mener The Mirror.

I sommer blev klubben fra Nordlondon således sat i forbindelse med Ferran Torres, og flirten er tilsyneladende ikke helt brændt ud.

Go’ lir: Arsenal-fan opretter GoFundMe-side for at betale endnu mere for Declan Rice

Samtidig beretter spanske AS, at Barca-angriberen overvejer sine muligheder, efter han er blevet træt af Xavi og manglende spilletid i den catalanske storklub.

Den 23-årige spanier står noteret for fem mål og to assists i 19 kampe, men han er også kun startet inde i syv LaLiga kampe i denne sæson.

Ferran Torres’ kontrakt med Barca strækker sig frem til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P