Utilfreds Neestrup efter pokal-exit: Klart bedre end os i Parken

Jacob Neestrup var ikke tilfreds med det udgangspunkt, som FCK-mandskabet gav sig selv til lørdagens pokalkamp mod Silkeborg, som endte med at blive fatal.

Jacob Neestrup ærgrer sig over, at F.C. København ikke fik et bedre udgangspunkt til lørdagens pokal-kvartfinale.
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Jacob Neestrups F.C. København-mandskab røg lørdag ud af pokalturneringen efter en samlet sejr til Silkeborg IF.

Til trods for en 1-2-sejr blev det ikke til en semifinale-plads til FCK, da københavnerne ikke gav sig selv det bedste udgangspunkt i Parken i onsdags.

Her tabte FCK 0-2, og ifølge cheftræner Neestrup var det en af de dårligste kampe, de har spillet hele år 2023.

– De er klart bedre end os i Parken. Det var en skandaløs ringe hjemmekamp, som er en af to dårligste kampe, vi har spillet i ’23. Det kan man ikke tillade sig at gøre. Vi betaler prisen for ikke at være der over 180 minutter. Som jeg har sagt andre gange, så er der ikke noget, der hedder ufortjent i fodbold – man får, som det er, siger Jacob Neestrup til Viaplay efter pokal-exitet mod Silkeborg.

FCK-bossen er dog ikke i tvivl om, hvad planen er fremad for de forsvarende mestre.

Følg Campo på Facebook

– Uanset, hvad der sker på tirsdag (mod Galatasaray i Champions League, red.), så synes jeg ikke, at man kan sætte en finger på vores europæiske kampagne. Spørgsmålet er bare, om det skal været til et 12-tal eller et 10-tal. Vores målsætning er klar; vi skal spille europæisk fodbold efter jul – og allerhelst Champions League. Jeg synes, at vores efterår har været godt – minus de sidste 13 dage.

– Vi er ikke tilfredse med Superligaen. Vi ligger nummer tre, og det er to pladser for dårligt. Men alt er i vores egne hænder, og vi må komme efter dem ude på Vestegnen og Steinlein og co. ovre i Herning, lyder det fra Jacob Neestrup.

Erik ten Hag efter blamage: Forstår fansenes frustrationer

F.C. København går på vinterferie i Superligaen som nummer tre, mens Brøndby IF ligger på andenpladsen og FC Midtjylland topper på førstepladsen.

FCK skal tirsdag i aktion mod Galatasaray i sidste runde af Champions League-gruppespillet klokken 21:00. Den kamp bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Se hele interviewet med Jacob Neestrup i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P