Bisseck og ‘TK’ krydsede klinger i stor Inter-sejr over Udinese

De to tidligere AGF-spillere Yann Bisseck og Thomas 'TK* Kristensen mødtes lørdag i den italienske Serie A.

To tidligere AGF'ere mødtes lørdag i Serie A, men denne gang som modstandere.

To tidligere AGF-spillere mødtes lørdag i Serie A.

Forsvarsduoen i Aarhus i sidste sæson bestod nemlig af Yann Bisseck og Thomas ‘TK’ Kristensen, som var oppe mod hinanden, da Inter bankede Udinese med 4-0 hjemme på Stadio Giuseppe Meazza.

‘TK’s Udinese fik altså intet med hjem til Udine i det østlige Italien, mens Bisseck og Inter, hvor den tyske midtstopper efterhånden får mere og mere spilletid, genindtog førstepladsen i den bedste italienske række.

Bisseck startede på banen for Inter, mens ‘TK’ blev skiftet ind i stedet for Festy Ebosele efter 62 minutter. Dermed fik de to tidligere AGF-stoppere altså lov at spille mod hinanden i en god halv time.

Inters tre første mål blev alle scoret i første halvleg og med kun syv minutter mellem dem. Hakan Calhanoglu scorede på straffespark, inden Federico Dimarco og Marcus Thuram begge nettede kort før pausen.

Efter 84 minutter ville Serie A’s nuværende topscorer, Lautaro Martinez, også lege med, da han med et langskud udplacerede keeper Marco Silvestri i Udinese-målet til kampens endelige resultat.

Udinese ligger på 16. pladsen i Serie A og er kun et enkelt point over nedrykningsstregen.

AGF-boss maner til besindighed: Vi er kun halvvejs

Inter skal næste gang i aktion i Champions League tirsdag den 12. december hjemme mod Real Sociedad, mens Udinese først skal spille igen søndag den 17. december i Serie A, hvor Sassuolo kommer på besøg på Stadio Friuli.

Du kan som altid få det fulde overblik over de kampe, der bliver vist i TV og streaming i campo.dk’s TV Guide.