Premier League

Wolves-boss straffer spiller efter hændelse: Udelukkes fra førsteholdet indtil februar

Premier League-klubben Wolves melder fredag, at man har valgt at udelukke en af klubbens spillere fra førsteholdet frem til februar måned.

Wolverhampton Logo

En ærgerlig hændelse fandt sted i den forgangne uge i forbindelse med en træningssession hos Premier League-klubben Wolves.

Klubben har holdt igen med at fortælle, hvad hændelsen helt konkret skulle omhandle, men sikkert er det dog, at klubbens spanske venstreback Jonathan Castro Otto, som til dagligt går under navnet Jonny, var impliceret.

Hændelsen har i første omgang haft den effekt, at Jonny ikke har deltaget i træningen med klubbens førstehold og heller ikke har været tilgængelig i klubbens to seneste opgør mod henholdsvis Arsenal og Burnley.

Fredag er der dog nyt i sagen om Jonny. Det omhandler dog ikke selve hændelsen, som endnu ikke bliver uddybet, men i stedet handler det om straffen, som klubben nu har givet den 29-årige spanier.

Selvom Jonny har undskyldt for sin opførsel, så kommer hans handlinger alligevel til at have alvorlige konsekvenser. Jonny kommer således ikke til at træne med klubbens førstehold før vinterens transfervindue smækker i til februar. Det forklarer klubbens sportsdirektør Matt Hobbs på klubbens hjemmeside.

– Som folk nok er klar over, så har der været en hændelse med Jonny i den forgangne uge. Han har siden undskyldt, og vi har nu skitseret vejen frem. Vi er nået til enighed om, at han som minimum indtil slutningen af vinterens transfervindue ikke skal være en del af førsteholdsgruppen, indleder Matt Hobbs og fortsætter:

– Jonny vil stadig træne i klubben, og hvis han ønsker det, kan han spille sammen med vores U21-hold for at bevare sin kampform. Og kender jeg ham ret, så vil han gøre netop det. Jonny er en god fyr, og en hændelse definerer ikke den rolle, han har spillet i klubbens succesrige tider. Alle kan lave fejl, og det har vi nu håndteret.

Hvornår lukker transfervinduet? – Få vinterens transferoverblik på Europas største ligaer her

Udelukkelsen af Jonny fra Wolves førstehold betyder, at klubben ikke kommer til at gøre brug af spanieren i de næste mange kampe.

Premier League-programmet er nemlig særdeles travlt i løbet af julen og nytåret. Jonny vil således som minimum gå glip af syv Premier League-kampe samt en enkelt FA Cup-kamp.

Jonny skiftede permanent til Wolves fra Atlético Madrid i januar 2019 efter et succesfuldt lejeophold i klubben. I alt står han noteret for 134 kampe i Wolves-trøjen med seks mål og fem assists til følge.

Klubben nævner intet om, hvorvidt man vil forsøge at sælge Jonny, der har kontrakt med klubben frem til sommeren 2025, i løbet af transfervinduet denne vinter.

Pep Guardiola med godt nyt om skadet Kevin De Bruyne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P