Premier League

Medie: Tottenham-profil på blokken i Saudi-Arabien – kan meget vel skifte denne vinter

Tottenham kan meget vel sige farvel til en af klubbens offensivprofiler denne vinter, hvor klubber i Saudi-Arabien lurer på en transfer.

Tottenham vil sælge Richarlison denne vinter
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han skiftede til Tottenham Hotspur så sent som i sommeren 2022.

Men allerede denne vinter kan tiden i London-klubben være forbi for den brasilianske offensivspiller Richarlison.

Den 26-årige angriber har ifølge Football Insider ikke nået det niveau, man havde håbet på hos Spurs. Samtidig oplever klubben stor interesse for en transfer fra Saudi-Arabien, hvorfor klubben skulle overveje sit næste træk.

I denne sæson har det været halvt om halvt med spilletid for Richarlison, der senest har været plaget af en skade i sin lyske.

Brasilianeren virker ikke umiddelbart til at være en fast del af planerne for klubbens nye manager, Ange Postecoglou, og derfor skulle Tottenham-bossen være opsat på en handel.

Håbet er, at transferen vil lande en stor sum penge til Tottenham, som Postecoglou efterfølgende kan bruge på at forstærke sit hold i løbet af januar måned.

Spurs laver en ‘Spurs’ – skriver historie på den dårlige måde

Richarlison skiftede til Tottenham fra Everton for en pris, der menes at ramme 60 millioner pund – svarende til i omegnen 525 millioner danske kroner.

I alt er det blevet til 48 kampe i Tottenham-trøjen for Richarlison, der blot har bidraget med fem mål og syv assists til klubben.

Den nuværende kontrakt mellem parterne løber frem til sommeren 2027.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P