Premier League

Go’ lir: Arsenal-fan opretter GoFundMe-side for at betale endnu mere for Declan Rice

Arsenal hentede i sommer Declan Rice for mere end 100 millioner pund i West Ham, men ifølge en Arsenal-fan skulle han have kostet meget mere.

Arsenals fans vil betale endnu mere for Declan Rice.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

105 millioner pund – eller lidt mere end 900 millioner kroner.

Det er, hvad Arsenal i sommer sendte i retning af West Ham for at få fingrene i Declan Rice.

Det enorme beløb gjorde ham samtidig til den tredjedyreste spiller nogensinde i Premier Leagues historie.

Alligevel har den engelske landsholdsspiller gennem sine præstationer formået at få Arsenals fans til at føle, at man betalte for lidt for ham.

Senest sagde Arsenal-legenden Ian Wright, at han mener, at man skylder West Ham omkring 20 millioner pund mere for Declan Rice.

Tirsdag aften var den 24-årige midtbanespiller da også pengene værd endnu en gang, da han dybt inde i dommerens tillægstid headede bolden i mål og sikrede Arsenal en 3-4-sejr ude mod Luton.

Det har nu fået en Arsenal-fan til at oprette en GoFundMe-side, hvor han opfordrer klubbens øvrige fans til at donere penge, så man kan få betalt West Ham mere end de oprindelige 105 millioner pund for Declan Rice.

– Se i lyset af det uheldige tyveri for West Ham, beder vi Arsenals fans om at indsamle penge til West Ham for at kompensere for underbetalingen af Declan Rice, står der på GoFundMe-siden.

Den humoristiske Arsenal-fan, hvis navn er Zac Wilson, er desuden tæt på at være enig med Ian Wright om, hvor meget mere Arsenal burde have betalt.

– Det har været tydeligt i de seneste 15 uger, at Edu (sportschef i Arsenal, red.) og Arsenal har haft stor gavn af en underbetaling på 25 millioner pund til West Ham.

Mål og Highlights: Arsenal afværger katastrofen med dramatisk sejr mod oprykkere

25 millioner pund svarer til 217 millioner kroner, og er altså det beløb, som GoFundMe-siden håbes at kunne samle ind til West Ham.

Der er i skrivende stund blevet doneret to gange, hvilket har samlet 10 pund ind til det generøse formål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P