NordicBet Ligaen

Aalborgs nye syv’er: Glæder mig til at mærke opbakningen

Jubril Adedeji er ny mand i Aalborg, og den engelske offensivspiller ser frem til at tørne ud for AaB, hvor han glæder sig til at opleve byens opbakning til mandskabet.

Adedehi i en aab-trøje
Foto: AaB

AaB er torsdag blevet en offensivspiller rigere.

Den 23-årige engelske Jubril Adedeji er præsenteret i Aalborg, hvor han kommer til på en fri transfer ved årsskiftet fra HB Køge.

Den tidligere Watford-akademist har brugt de sidste fem år i Køge, og Adedeji ser frem til at tørne ud for NordicBet Ligaens førerhold, som han kalder for en stor klub, der skal tilbage i Superligaen.

– AaB er en stor klub, som leverer på et højt niveau, og jeg har kun hørt gode ting om klubben, siger Jubril Adedeji til klubbens hjemmeside.

AaB nyder stor opbakning på Aalborg Portland Park, og de mange fans i Danmarks fjerdestørste by glæder Adedeji sig til at opleve.

Adedehi i en aab-trøje
Foto: AaB

– Som klub har AaB mange meget passionerede fans og en stor opbakning fra hele byen. Den opbakning glæder jeg mig til at mærke.

– Jeg er kommet hertil for at vinde kampe, og forhåbentlig kan vi få afsluttet sæsonen godt og rykke op i Superligaen, hvor jeg synes, AaB hører til, slutter Jubril Adedeji.

Adedeji har scoret seks mål i indeværende sæson for HB Køge, og hans kontrakt med AaB udløber i sommeren 2027.

Officielt: AaB henter profil hos konkurrenter

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P