Mål og Highlights: Formsvage Manchester City taber ude mod Aston Villa

Aston Villa tog i aftes imod Manchester City hjemme på Villa Park. Unai Emery kunne se sit mandskab tage en vigtig 1-0 sejr. Se mål og highlights inde i artiklen.

Haaland tæt på at score mod Aston Villa i Premier League på Villa Park.
L. Bailey
74′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Det var et vaskeægte topbrag der fandt sted på Villa Park. Unai Emerys mandskab tog en vigtig 1-0 sejr mod et formsvagt Manchester City-mandskab

• Tidligt i kampen lagde Erling Haaland ud med at brænde to chancer. Dog bar første halvleg præg af, at det var to meget jævnbyrdige hold. Et stærkt Aston Villa-hold tog sig dog bedst ud.

• I anden halvleg fortsatte det jævne spil, men det ville være Aston Villa som åbnede målscoringen, da Leon Baileys skud blev afrettet i en sådan grad, at Ederson var chanceløs. Resten af kampen blev Aston Villa ved med at kreere chancer, og det var tættere på 2-0, end 1-1