Mål og Highlights: FC Nordsjælland tager første stik mod undertippede AB

FC Nordsjælland spillede sig onsdag aften et stort skridt nærmere en plads i Oddset Pokalens semifinaler.

Se højdepunkterne i videoen øverst i artiklen

Der var intet pokalchok i Farum onsdag aften.

Således levede FC Nordsjælland op til favoritværdigheden, da 2. divisionsklubben AB gæstede Right to Dream Park.

Her endte det med en 3-0-sejr for forrige sæsons andenplads i Superligaen.

FC Nordsjælland-cheftræner Johannes Hoff Thorup kunne ellers se sit hold kæmpe med at få åbnet op for målkontoen ude fra sidelinjen, og pausestillingen var da også lettere overraskende 0-0.

Farum-mandskabet skulle dog ikke bruge særlig meget af anden halvleg, inden det blev til opgørets første føring.

Her var det 18-årige Conrad Harder, der fik scoret det forløsende mål i det 48. minut.

I det 70. minut blev det også 2-0 til FC Nordsjælland, da Ibrahim Osman, der spillede en bedre anden halvleg end tilfældet var i første, kom på måltavlen.

Efter en forventelig FC Nordsjælland-dominans kunne Conrad Harder lukke og slukke kampen med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid, og den unge FCN-angriber blev dermed dobbelt målscorer.

FCN-svensker var i hopla mod Fenerbahce: Rigtig lang tid siden jeg har scoret et hattrick

Returopgøret mellem FC Nordsjælland og AB finder allerede sted på lørdag, hvor Right to Dream Park endnu en gang danner rammerne.

Torsdag den 14. december spiller Johannes Hoff Thorup og co. årets sidste kamp, hvor Ludogorets venter i Conference League.