Brøndby-fans utilfredse med tilbageholdelse efter AGF-opgør: Ikke en højrisiko-kamp

Brøndbys officielle fanklub klager nu over, at de medrejsende fans til opgøret mod AGF tilbageholdes i op til en time efter slutfløjt.

Brøndbys fans i aktion under superligakampen mellem Brøndby IF og Hvidovre IF på Brøndby Stadion i Brøndby søndag den 3. december 2023.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Brøndby IF’s fans får sig op til en time ekstra på tribunen i Aarhus.

Til pokalbraget mod AGF torsdag aften vil de blå-gule fans blive tilbageholdt på tribunen i op til 60 minutter efter slutfløjt.

Det skyldes en episode fra senest de to hold mødtes på Ceres Park, hvor udefansene kastede sten mod en fanbus og politiet. Og det har skabt frustrationer i Brøndbys officielle fangruppering, Brøndby Support.

Grupperingen mener nemlig ikke at tilbageholdelsen er berettiget.

– Vi savner argumenter for at denne kamp behandles som en højrisiko kamp, når kampe mellem de 2 klubber normalt altid har været afviklet som ‘almindelige kampe’ og med mindre risiko opsætning, skriver gruppen på sin hjemmeside og fortsætter:

– Vi er blevet gjort bekendt med, at der har været en mindre episode til kampen d. 6/11, men som meget få har bemærket, og at der ikke var hverken anholdte eller sigtede.

Desuden går den ekstra time på stadion også udover transportmulighederne hjem til Vestegnen.

Følg Campo på Facebook

Fans, der skal med offentlig transport vil først være hjemme i Brøndby klokken 04:38 i stedet for 01:01, da tilbageholdelsen tvinger dem til at tage en togbus to timer senere end planlagt.

Pokalopgøret sparkes i gang torsdag klokken 18:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P