Premier League

Medie: Premier League-klub kan rammes af transferforbud

Det skorter ikke på sager om bæredygtig økonomi og orden i papirerne i den engelske Premier League, og nu kan en ny være på vej.

Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Everton blev fratrukket 10 point, og større straffe kan være på vej til Chelsea og Manchester City.

En bølge af sager omkring økonomisk bæredygtighed og finansiel rentabilitet skyller ind i det engelske, og nu kan en ny sag være på vej.

Hvert fald skriver det engelske medie The Mirror, at endnu en klub i Premier League kan være på vej til at modtage sanktioner fra det engelske fodboldforbund, FA.

Det drejer sig om forrige sæsons oprykkere fra Nottingham Forrest, som angiveligt ikke har overholdt sine betalingsforpligtigelser til agenter og rådgivere.

Klubben er blevet advaret af fodboldforbundet, om at de vil skride til handling, hvis ikke betalingerne finder sted snarest.

– Forrest [..] har ikke betalt alle de honorarer, som de skylder til agenterne. Og med en række agenter og rådgivere, der kæmper for at få deres penge, så kan det engelske fodboldforbund blive bedt om at indføre et transferforbud, indtil de får deres penge, skriver engelske The Mirror.

Nottingham Forrest hentede 14 spillere i sommerens transfervindue, og klubben har tabt sine seneste tre kampe i Premier League, senest til Everton på en flot halvflugter.

Everton appellerer straf

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P