Serie A

Rasmus ‘NK’ efter fantomkamp: Tilbagebetaler Mourinhos tillid

Rasmus Nissen Kristensen blev den store helt for José Mourinhos AS Roma søndag aften, da danskeren både tilkæmpede sig et straffespark og selv scorede det vindende mål. Efter kampen takkede Kristensen for tilliden.

Rasmus Nissen Kristensen blev matchvinder for AS Roma mod Sassuolo
Foto: AS Roma

AS Roma var bagud 1-0 ude mod Sassuolo ved pausen, da Rasmus Nissen Kristensen blev skiftet ind – og det var en god idé.

45 minutter senere havde AS Roma vendt det faretruende nederlag til en sejr, og den danske landsholdsback satte afgørende fødder i kampen.

I det 76. minut vandt den 26-årige back et straffespark, som Paulo Dybala omsatte til mål, og med få minutter tilbage scorede Kristensen til slutresultat 1-2. Backen var efter kampen glad for at have hjulpet holdet.

– Jeg er meget glad for at have hjulpet holdet. Jeg er glad for dagens sejr, og efter det mål, vi indkasserede, kæmpede vi hårdt, udtalte Kristensen ifølge det italienske medie TuttoMercatoWeb.

Rasmus Nissen Kristensen har været ind og ud af José Mourinhos AS Roma, og landsholdsbacken blev spurgt, hvem han vil dedikerede sejren over Sassuolo til.

– Folkene, som støtter mig. Min familie og min kæreste og også holdet og den tekniske stab. Tiago Pinto (sportsdirektør i AS Roma, red.) har troet på mig lige fra starten, uanset om jeg spillede godt eller dårligt.

Den midtjyske back er udlejet til AS Roma fra Leeds United indtil sommeren 2024.

– Jeg er meget glad i Rom, og jeg er meget glad for den tillid, som træneren har vist mig. Jeg er glad for at kunne betale den tillid tilbage, slutter Kristensen.

Næste opgave for AS Roma er på søndag, hvor Fiorentina venter hjemme i Rom.

Rasmus ‘NK’ matchvinder for Roma i comeback-sejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P