NordicBet Ligaen

Sønderjyske kan miste guldfugl: Så skal han vælge noget ordentligt

I Haderlsev har de NordicBet Ligaens suverænt mest flittige målscorer, men han kan spille sin sidste kamp for klubben lørdag, erkender klubbens cheftræner.

Sønnderjyske kan miste Peter christiansen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Forud for efterårssæsonens sidste kamp har han scoret 16 mål i 17 kampe.

Sønderjyskes Peter Buch Christiansen har syv mål ned til nummer to på topscorerlisten i NordicBet Ligaen, og den slags har det med at skabe interesse.

En sådan er der angiveligt også for den 24-årige Sønderjyske-angriber, som blandt andet har været rygtet til svenske IFK Göteborg, hvor den tidligere AC Horsens-træner, Jens Berthel Askou, er træner.

I Sønderjyske ved cheftræner Thomas Nørgaard godt, at han kan have Peter Buch Christiansen på lånt tid.

– Det er svesken på disken. Peter ved, at han er eftertragtet, men han er glad, hvor han er. Jeg ved, at han er eftertragtet og synes, at han præsterer pisse godt.

– Peter kommer vi mest af alt til at savne på grund af den person, han er og det, han giver til vores træningsbane, den vindermentalitet han har. Målene må vi tro på, at vi har et godt nok koncept til, at det kommer andre steder fra. Jeg taler med Peter, og jeg har sagt til ham, at hvis han vælger noget andet end os, så skal han vælge noget ordentligt, siger Nørgaard til Viaplay.

Sønderjyske-bomber kan være væk til vinter

Peter Buch Christiansen er fra den lille Haderslev-forstad Starup, og med undtagelse af et kort lejeophold i FC Helsingør fra juli 2021 til december 2021 har han spillet, og gjort indtryk, i Sønderjyske hele sit liv.

– Hvis Peter ryger videre, så er det fordi, han har fortjent det. Han er en dejlig dreng og en dygtig spiller, og han har haft et magisk efterår, så hvis der er nogle, der vil betale, hvad han koster, så er det, som det er, og så sørger vi for, at vi har den næste til at træde ind i hans rolle, lyder det fra Thomas Nørgaard.

Du kan høre Peter Buch Christiansen selv forholde sig til et muligt vinterskifte her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P