NordicBet Ligaen

Sønderjyske-bomber kan være væk til vinter

Sønderjyskes sportschef, Casper Daather, afslører, at klubbens topscorer, Peter Christiansen, kan blive solgt i januar transfervinduet.

Sønderjyske
Foto: SønderjyskE

Sønderjyske har vist rigtig gode takter i denne sæsons NordicBet Liga, hvor sønderjyderne på nuværende tidspunkt topper ligaen.

En af hovedaktørerne i Sønderjyskes gode præstationer har været klubbens topscorer, Peter Christiansen.

Den 23-årige angriber har i denne sæson lavet hele 16 mål i 17 kampe for Sønderjyske, hvilket også gør Christiansen til topscorer i NordicBet Ligaen.

16-årig scorede i sin hjemmebanedebut for Sønderjyske: En drøm

De gode præstationer har derfor naturligvis medbragt interesse i Sønderjyske-spilleren og ifølge klubbens sportsdirektør, Casper Daather, så er et salg heller ikke utænkeligt.

– Jeg ved ikke, om man kan snakke om værnepligt i fodbold, men Peter har gjort sin værnepligt med os. Jeg synes virkelig, at han har gjort et godt stykke arbejde, og jeg ønsker ham kun det bedste for hans drømme i sin fodboldkarriere.

– Vi snakker om store og små ting næsten hver dag. Peter har en stor andel i vores mål i denne sæson, men i sidste ende er vi også forretningsfolk, og de fleste af vores spillere er til salg.

– Jeg ved ikke, om det vil ske nu, det gør kun Peter og hans rådgiver. Det kunne helt sikkert ske til vinter, hvis alt stemmer overens, men det vil ikke ske på bekostning af vores chancer for oprykning, siger Casper Daather til Der Nordschleswiger.

Sønderjyske-cheftræner afviser ikke salg af topscorer, men: De skal satme have det store checkhæfte med

Efter de første 17 kampe i NordicBet Ligaen fører Sønderjyske landets andenbedste række med 42 point, hvilket er fire point mere end Superliga-nedrykkerne AaB, der har 38 point.

Sønderjyskes næste kamp er lørdag den 2. december mod Hillerød Fodbold hjemme på Sydbank Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P