LaLiga

Rodrygo fortsætter målsstimen – Real Madrid generobrer førstepladsen

Rodrygo er brandvarm for Real Madrid. Brasilianeren fortsatte lørdag aften sin imponerende form, da han scorede til 2-0, i Real Madrids hjemmebanesejr mod Granada.

Rodrygo fejrer sin scoring mod Granada, ved at kysse Real Madrid-logoet.

Rodrygo scorede for tredje kamp i træk, da Real Madrid besejrede Granada med 2-0.

Real Madrid lignede aldrig rigtig et hold, der fik problemer, da Granada skulle forsøge at få noget med hjem fra Santiago Bernabéu.

Resultatet kommer heller ikke som noget chok, da Real Madrid ligger i tæt kapløb med Girona om førstepladsen, imens Granada kun har vundet én enkelt kamp i indeværende LaLiga-sæson.

Efter 26 minutter lykkedes det Real Madrid at få prikket hul på bylden. Toni Kroos lagde en smuk aflevering i dybden til Brahim Diaz, som prikkede bolden ind bag Granada-keeperen.

Real Madrids dominans fortsatte i 2. halvleg, da Rodrygo fik rettet bolden i mål efter et flot opspil af Real Madrid. Brahim Diaz havde lagt bolden ind til Bellingham, hvis afslutning blev pareret ud for fødderne af Rodrygo.

Rodrygo har nu scoret syv mål, og lavet fire assists i sine sidste fem kampe.

De tre point betyder, at Real Madrid sætter sig på førstepladsen igen, da de er á point med Girona, men har en bedre målforskel.

Girona-vanviddet fortsætter: Deler førstepladsen med Real Madrid