Jon Dahl Tomasson ser rødt: Måtte ikke udtale sig efter kampen

Jon Dahl Tomasson kunne lørdag aften se sit mandskab tabe 3-1 ude mod Sheffield Wednesday. Danskeren blev udvist efter hjemmeholdets mål til 2-1

Jon Dahl Tomasson så rødt, da Blackburn Rovers gæstede Sheffield Wednesday.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Jon Dahl Tomasson havde ikke meget at skulle have sagt.

Efter Sheffield Wednesdays scoring til 2-1 gik bølgerne så højt, at dommer David Webb måtte uddele et rødt kort til den danske landsholdstopscorer.

Hændelsen, som fik danskeren op i det røde felt, bestod af, at Blackburns James Hill blev tilbageholdt af Wednesdays Callum Paterson, da Wednesdays kantspiller Marvin Johnson drev bolden ind i feltet og fik udplaceret Blackburn-keeperen.

Ifølge FA-reglement, så måtte Jon Dahl ikke give sit besyv med oven på det røde kort.

– Som en del af FA’s disciplinære regler, så må enhver ikke-spillende deltager, som er blevet forvist fra det tekniske område, ikke deltage i nogen medie-forpligtelser efter kampen.

Blackburn eller det brasilianske landshold? – Jon Dahl Tomasson er imponeret

Dog kunne Blackburn Rovers’ anfører og topscorer, Sammie Szmodics, udtale sig på vegne af sin cheftræner.

– Jeg har ikke set situationen endnu, men der er en dommer, to linjedommere og en fjerdedommer. Jeg vil ikke have problemer. Vores træner kom i problemer. I øjeblikket ved du ikke om du kan snakke til dommerne eller ej, siger Sammie Szmodics ifølge Lancashire Telegraph.

Blackburn ligger i skrivende stund på en syvendeplads i Championship, og møder næste gang nedrykkerne fra Premier League Leeds United.

Jon Dahl og Blackburn forlænger med ligatopscorer
Lewandowski kunne være endt i Blackburn: Vulkan satte stopper for skifte

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P