Premier League

Erik ten Hag efter ny nedtur: Vi har en plan og fortsætter

Manchester United måtte for anden gang på fire dage gå fra en kamp med et skuffende resultat, men klubbens manager lader sig ikke slå ud.

Erik Ten Hag efter Manchester Uniteds nederlag til Newcastle.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Det gør på mange Manchester United-fans i øjeblikket, men samme smerte lader ikke til at ramme klubbens manager.

Lørdag aften tabte det engelske storhold fuldt fortjent på udebane til Newcastle, men det får ikke Erik ten Hag til at vakle.

Den hollandske manager tror på sit hold.

– Det her hold er robust. Vi har set det efter [Manchester] City, hvor vi fik et skidt nederlag men stod sammen. Vi har en plan, og vi fortsætter, sagde Ten Hag efter kampen mod Newcastle til TNT Sports ifølge The Athletic.

Manchester United blev i udekampen på St. James’ Park noteret for 0,38 xG, mens hjemmeholdet tegnede sig for 2,98. Også boldbesiddelse var markant i Newcastles favør.

Mål og Highlights: Newcastle slår svage Manchester United

– Vi havde en hård første halvleg og sagde ved pausen, at vi var glade for stadig at være med i kampen. Vi havde et godt comeback i den sidste del af kampen. Vi vil tale med holdet om det i morgen. Vi går tilbage, snakker om det her og gør os klar til onsdag (kamp mod Chelsea, red.).

– Jeg vil tale med mit hold. Vi havde nogle chancer. Vi troede, at vi scorede et mål, men der var offside. Vi kunne have scoret, lyder det fra Ten Hag.

Manchester United møder onsdag Chelsea, som heller ikke har fået en imponerende start på sæsonen. Chelsea møder søndag Brighton hjemme på Stamford Bridge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P