Premier League

Medie: Ratcliffe har planen klar for fremtidens United – sådan skal holdet se ud

Sir Jim Ratcliffe er snublende tæt på at overtage 25 procent af aktieandelen i Manchester United, og han planlægger at bygge holdet op om britiske spillere.

Sir Jim Ratcliffe foran Manchester Uniteds hjemmebane, Old Trafford.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Sir Jim Ratcliffe nærmer sig en overtagelse af 25 procent af Manchester United.

Med overtagelsen af aktieandelen kommer INEOS-stifterens gruppe samtidig til at blive ansvarlig for den sportslige drift af klubben.

Nærmere bestemt er det INEOS-gruppens sportsdirektør, Sir Dave Brailsford, der kommer til at få en strategisk rolle i klubben, og her er der store planer for fremtidens Manchester United.

Ifølge mediet Daily Mail vil der blive lagt en ny rekrutteringsstrategi, hvor britiske spillere i langt højere grad vil blive prioriteret på transfermarkedet.

Det selvom mange engelske klubber i højere grad har set mod udlandet, da britiske spillere ofte vurderes af klubberne til at være prissat for højt.

Blandt andet nævnes Joachim Andersens forsvarsmakker i Crystal Palace Marc Guehi som en defensiv forstærkning.

Ten Hag ovenpå ny skuffelse: god, spændende og håbefuld præstation

Brentfords absolutte stjernespiller Ivan Toney bliver også sat i forbindelse med klubben. Her vil han skulle konkurrere med danske Rasmus Højlund om pladsen som angriber under Erik ten Hag.

Den danske landsholdsspids startede inde for Manchester United, da holdet skuffende smed de tre point i Istanbul mod Galatasaray. Han gjorde dog ikke det store væsen af sig og blev skiftet ud efter godt en times spil til fordel for Anthony Martial.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P