Scholz på tavlen i Champions League

Alexander Scholz scorede onsdag i Urawa Red Diamonds sejr over kinesiske Wuhan Three Towns.

Alexander Scholz scorede i Urawa Red Diamons sejr over Wuhan Three Town.

Alexander Scholz spillede onsdag en afgørende rolle i Urawa Red Diamonds 2-1-sejr over Wuhan Three Towns i den asiatiske udgave af Champions League.

Her gjorde den tidligere FC Midtjylland-stopper det således til 1-0 for japanerne på et straffespark i første halvleg.

Den kinesiske modstander fik sidenhen udlignet, men Jose Kante kunne i det 90. minut sikre sejren for Alexander Scholz og co.

Allerede før kampen stod det klart, at hverken Urawa Red Diamonds eller Wuhan Three Towns kunne gå videre fra gruppen, og sejren har dermed ikke nogen større sportslig betydning for den japanske klub.

Alexander Scholz og co. vandt den forrige udgave af den asiatiske Champions League.

Den 31-årige midtstopper skiftede i sommeren 2021 fra FC Midtjylland til Urawa.

Her har han sidenhen noteret sig for 116 kampe med 18 mål til følge.