Premier League

Nye skadesproblemer i Arsenal: Portugiser ude resten af året

Det bliver ikke til mere fodbold på denne side af nytår for Arsenals portugisiske midtbanespiller.

Arsenal må undvære en skadet Fabio Vieira resten af året.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var dårligt nyt, men der var også en smule opmuntring.

Arsenal-manager Mikel Arteta fortalte på sit pressemøde forud for Arsenals opgør i mod Lens i Champions League onsdag, at London-klubben må undvære portugisiske Fabio Vieira resten af 2023.

– Vi har et problem med ham. Han har haft noget ubehag. Han fik det ikke bedre, og så sendte vi ham til en specialist. Her lød rådet på en operation, som han fik i går. Vi forventer, at han er ude i flere uger. Vi forventer ikke, at få ham tilbage på denne side af vinterpausen, lød det således fra Arteta.

Ikke alt var dog negativt på Artetas pressemøde forud for kampen, der endegyldigt kan sende Arsenal videre i Champions League.

Således var der forholdsvis positivt nyt om både Emile Smith-Rowe og Thomas Partey, der begge kan være tilbage fra deres respektive skader inden udgangen af december.

– Det er muligt. Emile har allerede været på banen, hvor han joggede. Han heler hurtigt. Det samme med Thomas. Vi har brug for at få dem tilbage på deres bedste, lyder det fra spanieren.

Martin Ødegaard gjorde comeback for Arsenal i weekendens kamp mod Brentford, mens udsigterne for et comeback til uheldige Jurrien Timber er noget mere langsigtede.

Det hollandske nyindkøb blev korsbåndsskadet i sin blot anden kamp for The Gunners efter sit skifte fra Ajax i sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P