Premier League

Endelig lys for enden: Damsgaard gjorde comeback bag lukkede døre

Mikkel Damsgaard gjorde tirsdag eftermiddag comeback for Brentford i en træningskamp bag lukkede døre.

Mikkel Damsgaard gjorde comeback for Brentford.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Det foregik bag lukkede døre, men en god nyhed slap ud.

Mikkel Damsgaard spillede tirsdag eftermiddag sin første kamp for Brentford siden august, da han spillede en halvleg i træningskampen mod Bournemouth.

Mikkel Damsgaard fik indhop i begge Brentfords to første kampe i sæsonen mod henholdsvis Tottenham og Fulham, men siden kampen mod sidstnævnte den 19. august, har en vedvarende knæskade holdt ham ude.

Damsgaard var tirsdag eftermiddag involveret, da holdkammeraten Keane Lewis-Potter fik tilkæmpet sig et straffespark i kampen i Bournemouth – et straffespark, som Myles Peart-Harris satte ind til en tidlige 1-0-føring.

Det holdt dog ikke for The Bees, der var oppe mod et potent Bournemouth-mandskab, hvor der var spilletid til flere førsteholdsspillere i form af Hamed Traorè, Luis Sinisterra, David Brooks, Dango Ouattara and Kieffer Moore.

Damsgaard er blevet opereret: Ude på ubestemt tid

The Cherries vandt kampen 3-1 på mål Hamed Traorè, David Brooks og Kieffer Moore.

Mikkel Damsgaard var ikke den eneste tidligere FC Nordsjælland-spiller, der langt om længe gjorde comeback i kampen bag lukkede døre. Også den tidligere Brentford-spiller, Emiliano Marcondes, fik langt om længe spilletid. Hans comeback kan du læse mere om her:

Efter seks måneder: Emiliano Marcondes gør comeback for Bournemouth

Mikkel Damsgaard har kontrakt med Brentford til sommeren 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P