Premier League

Efter seks måneder: Emiliano Marcondes gør comeback for Bournemouth

Tirsdag spillede Bournemouth en træningskamp mod Brentford, hvor Emiliano Marcondes fik et længeventet comeback ovenpå sin langvarige skade.

Emiliano Marcondes fik tirsdag comeback for Bournemouth.
Foto: AFC Bournemouth

Emiliano Marcondes fik tirsdag eftermiddag et længeventet comeback.

Bournemouth-danskeren blev opereret i foden tilbage i juni, efter han pådrog sig en skade under sit lejeophold hos FC Nordsjælland.

Men tirsdag blev Marcondes skiftet ind i det 64. minut for Bournemouth, da de slog Brentford 3-1 i en træningskamp bag lukkede døre.

Marcondes havde endda en fod med i opstillet til 3-1 scoringen, der blev sat ind af Kieffer Moore.

Måske besidder den 28-årige dansker noget af det, som Bournemouth har manglet denne sæson, hvor de blot har hentet 12 point i 13 kampe i Premier League. Dette betyder, at de på nuværende tidspunkt befinder sig på 16. pladsen.

Marcondes var dog ikke den eneste dansker, der gjorde comeback i træningskampen. Også Mikkel Damsgaard kunne snøre støvlerne for første gang efter sin langvarige skade. Det kan du læse mere om her:

Endelig lys for enden: Damsgaard gjorde comeback bag lukkede døre

Marcondes har kontraktudløb i Bournemouth til sommer, så det handler om at imponere den nye træner, Adoni Iraola, nu, hvis danskeren drømmer om en forlængelse på den engelske sydkyst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P