2 min læsningDamsgaard er blevet opereret: Ude på ubestemt tid

Den danske Brentford-manager Thomas Frank fortæller fredag, at Mikkel Damsgaard er blevet opereret i knæet og er nu ude på ubestemt tid.

2 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard er blevet opereret.

Sådan lyder meldingen fredag eftermiddag på Premier League-klubben Brentfords hjemmeside.

Her forklarer klubbens danske cheftræner Thomas Frank, at Mikkel damsgaard er blevet opereret i knæet. Det sker efter, at Mikkel Damsgaard i løbet af denne uge har været på besøg hos en knæspecialist.

Ifølge Thomas Frank er operationen gået som planlagt. Operationen har været en del af Damsgaards vej mod et comeback, og nu venter der en genoptræningspause for Mikkel Damsgaard, som Thomas Frank dog ikke kan give et konkret tidsestimat på.

– Han var på besøg hos en knæspecialist her i løbet af ugen og fik foretaget en mindre operation. Når man ser på de store dele (i knæet, red.), som vi var det, der bekymrede os mest, så ser det godt ud, hvilket er positivt, fortæller Thomas Frank, som dog ikke kan bekræfte, hvornår Mikkel Damsgaard igen kan få græs under støvlerne.

– Under operationen rensende de knæet og forhåbentligt vil det hjælpe ham. Vi håber, at han snart er tilbage, men der er ingen tidshorisont. Vi må se, hvordan det hele arter sig, og hvor tæt han er på, fortæller den danske Brentford-chef.

United, Liverpool og Arsenal jagter alle samme Brentford-profil – Frank vil ikke sælge

I denne sæson er det ikke blevet til meget spilletid for Mikkel Damsgaard i Brentford-trøjen. Kun to gange har danskeren været på banen, hvilket blot har givet 52 minutters spilletid i benene.

Mikkel Damsgaard skiftede til Brentford fra Sampdoria tilbage i sommeren 2022. Danskeren har stadig sit gennembrud til gode i Premier League-klubben, hvor han fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2027.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P