Premier League

Guardiola med med skidt skadesnyt om De Bruyne

Kevin de Bruyne bliver ikke sin skade kvit tids nok til at kunne repræsentere Manchester City ved Vm for klubhold.

Kevin de Bruyne kommer ikke i kamp mere i 2023.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Kevin de Bruyne har haft en alt andet end god start på sæsonen 2023-24.

Den 32-årige belgier blev skadet 23 minutter inde i Manchester Citys sæsonåbner i Premier League mod Burnley, og siden har han ikke været i aktion.

Manchester City havde håbet at have ham tilbage i december, hvor klubben blandt andet skal spille VM for Klubhold, men nu løfter manager Pep Guardiola sløret for, at det næppe kommer til at ske.

– Hvis han selv siger januar, så bliver det i januar. Jeg ville have elsket at have ham hele denne sæson, men nu har han en grim skade og en operation, og så må han komme sig. Han sagde sidst i december eller glædelig nytår, så det bliver et glædeligt nytår for alle, siger Guardiola ifølge The Independent.

Kevin de Bruyne spillede de sidste to måneder af sidste sæson med en mindre baglårsskade, som også betød, at han måtte lade sig udskifte i Champions League-finalen.

Det var den selvsamme baglårsskade, der sprang op i kampen mod Burnley tilbage i august, og den har sidenhen krævet en operation.

Manchester City er som vindere af Champions League den europæiske repræsentant ved VM for Klubhold, der starter den 12. december og slutter den 22. december.

Medie: Manchester City og Arsenal følger FCK-talent tæt

Turneringen bliver afholdt i Saudi Arabien, og sammen med brasilianske Fluminense træder Manchester City først ind i turneringen i semifinalen. saudiske Al-Ittihad og newzealandske Auckland City træder ind i første runde, og vinderen af deres opgør møder egyptiske Al Ahly i anden runde, hvorefter Fluminense venter i semifinalen.

I anden runde mødes også mexicanske León og japanske Urawa Red Diamonds, og vinderen af den kamp kan se frem til at møde Manchester City i semifinalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P