Premier League

Eriksen meldes på ønskelisten i Saudi-Arabien

Flere klubber i Saudi-Arabien lurer angiveligt på Christian Eriksen og meldes klar til at byde omkring 150 millioner kroner for danskeren.

Christian Eriksen klapper i hænderne i sin røde United-jakke.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen til Saudi Arabien.

Det kan gå hen og blive en realitet. I hvert fald ifølge mediet Caught Offside.

Manchester United arbejder angiveligt på at tynde ud i truppen til vinter, og ifølge mediet kan Christian Eriksen være på vej væk fra Manchester-klubben.

Transferjournalisten Ekrem Konour mener at vide, at klubber i Saudi-Arabien lurer på Christian Eriksen og er klar til at betale 20 millioner euro – altså små 150 millioner kroner – for den danske landsholdsspiller.

31-årige Eriksen har spillet i Manchester United siden skiftet fra Brentford for snart halvandet år siden og står noteret for 59 kampe, tre mål og 12 oplæg for de røde djævle. Hans kontrakt i United udløber i 2025.

I denne sæson står Eriksen noteret for spilletid i 15 kampe for United. 11 i Premier League og fire i Champions League Det bliver dog ikke til flere lige foreløbigt, da han er i øjeblikket skadet, men han ventes tilbage i løbet af et par uger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P