Premier League

Arteta storroser Frank og Brentford: Utroligt hvad de har præsteret

Mikel Arteta kalder Brentford for en af Premier Leagues bedst forvaltede klubber.

Mikel Arteta har stor respekt for både Thomas Frank og Brentford.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikel Arteta står lørdag i spidsen for Arsenal i sin kamp nummer 200, når The Gunners gæster danskerklubben Brentford.

Det er sjette gang, Arteta skal stå overfor Thomas Frank, og foruden et 2-0-nederlag i Brentfords første Premier League-kamp nogensinde i august 2021 har Arteta ikke tabt til sin dansker managerkollega.

Ikke desto mindre har Arteta stor respekt for lørdagens modstander.

– Med Thomas [Frank] og trænerstaben er det for mig en af de bedst forvaltede klubber i ligaen. Jeg har fulgt dem i mange år, og de ting, de gør, deres struktur, de processer de har på plads, deres vision [..] Det er utroligt, hvad de har præsteret med de ressourcer, de har,

– Kæmpestor kredit til dem. Ikke bare er de kommet op på det her niveau, men også måden de har fastholdt det med så mange ændringer og det miljø, som denne liga kræver, lyder det fra Arteta.

Én Brentford-sejr, tre Arsenal-sejre og én uafgjort er det blevet til i de to manageres første fem indbyrdes møder, og spanieren ved godt, hvad der venter, når titelaspiranterne lørdag gæster Gtech Community Stadium – cirka 17 kilometer sydvest for Emirates Stadium.

Medie: Arsenal køber Raya fri – her er prisen

– Det er en virkelig hård modstander – det er et virkelig vanskeligt sted at besøge. Når man ser på deres start og på andre klubbers tur dertil. De gør det ekstremt vanskeligt. De er meget effektive, meget godt trænet, og det bliver en hård-hård kamp i morgen, lyder forudsigelsen fra Arteta.

Den spanske Arsenal-manager kan glæde sig over, at han efter alt at dømme har både Martin Ødegaard og Gabriel Jesus tilbage i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P