International Fodbold

Video: Argentina sejrer i sydamerikansk klassiker efter voldsom ballade

De gæstende argentinere har ikke tabt til de brasilianske naboer siden 2019, og det blev heller ikke i denne omgang, at Seleção fik skovlen under Messi og co.

Otamendi-scorer-mod-Brasilien
Foto: Sergio Moraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det går ganske forrygende for Argentina.

Selvom verdensmestrene tidligere på måneden tabte til Uruguay, ligger de fortsat alene i toppen af den sydamerikanske VM-kvalifikation.

Onsdag nat dansk tid tog argentinerne så et nyt skridt i retning mod VM i 2026. Her besejrede de nemlig et stjernespækket brasiliansk mandskab med 1-0 på det historiske stadion Maracanã i Rio de Janeiro.

Kampen startede en halv time forsinket som følge af uroligheder på tilskuerpladserne, hvor brasiliansk politi kunne ses være særdeles hårdhændede overfor de gæstende argentinske fans.

Det fik Ballon d’Or-vinder Lionel Messi til at beordre sine holdkammerater fra banen, og først klokken 02 dansk tid kom de igen tilbage på banen.

Da kampen endelig gik igang, faldt den enlige scoring fra en uventet fod… eller hoved.

Hverken Lionel Messi eller Julian Alvarez formåede at passere Allison i det brasilianske bur, men for Nicolas Otamendi var det en anden sag.

Se højdepunkter fra kampen herunder:

63 minutter inde i opgøret stangede forsvarsspilleren bolden i netmaskerne og gjorde det til slutresultatet 1-0 i det højdramatiske opgør.

Efter 78 minutters spil overlod Lionel Messi både sin plads på banen og anførerbindet til Angel di Maria, og bare tre minutter senere kunne han se Newcastles Joelinton modtage et noget hårdt rødt kort efter en kort og relativt uskyldig indfight med Rodrigo de Paul.

Resultatet efterlader som nævnt Argentina på alene på førstepladsen med 15 point efter seks kampe.

Messi ovenpå sejr mod Brasilien: Det er uacceptabelt

Brasilien ligger nu på en aktuel sjetteplads med syv point efter seks opgør. Skulle brasilianerne blive på denne plads i tabellen, vil det stadig være nok til at kvalificere til VM 2026.

Herunder kan du se, hvor voldsomt det gik til på tilskuerpladserne forud for kampen:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P