1 min læsningLandstræner forsvarer brug af Gavi: Kunne have været en anden

Den spanske landstræner er ked af den alvorlige skade til midtbaneprofilen Gavi, men han afviser at have brugt Barca-spilleren forkert.

1 min læsning
Gavi skade kunne være sket for alle siger spanske landstræner
Foto: Cesar Manso/AFP/Ritzau Scanpix

Det var en kamp om førstepladsen i puljen, men EM-billetten var allerede sikret.

Spanien slog søndag Georgien 3-1, men sejren fik en kedelig bismag, da FC Barcelona-midtbaneprofilen Gavi allerede tidligt i kampen måtte udgå med det, der lignede en grim knæskade.

Skaden har efterfølgende fået folk til at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor den spanske landstræner i det hele taget brugte Gavi i den relativt ‘ligegyldige’ kamp, men den skepsis giver Luis de la Fuente ikke meget for.

– Hvis ikke det var Gavi, kunne det have været en anden. Det kan ske når som helst. Det var en ulykke og uheldigt, men Gavi var helt og aldeles fit til at spille – ligesom alle andre, siger De la Fuente ifølge La Tribuna.

Den stadig forholdsvis nye spanske landstræner understregede dog også, at situationen rammer ham hårdt.

Medie: Spansk stortalent har revet korsbåndet over

– Det er et meget vanskeligt og hårdt øjeblik for Gavi og Barca men også for landsholdet og mig. Vi er ødelagte, men den slags sker i fodbold, det er den grimme, ukontrollerbare del. Det føltes som om, vi havde tabt, lyder det fra De la Fuente.

De første meldinger om skadens omfang går på, at Gavi har overrevet sit korsbånd. Disse meldinger er endnu ikke bekræftet fra officiel hold.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P