1 min læsningHjulmand forklarer ændringer: Derfor får splinterny midtbane-trio muligheden

Kasper Hjulmand har fuldstændig skrottet midtbane-konstellationen fra kampen mod Slovenien - her forklarer han hvorfor.

1 min læsning
Kasper Hjulmand forklarer, hvorfor han stiller en ny midtbane mod Nordirland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En godt og grundigt rystet pose.

Det må være overskriften for Kasper Hjulmands startopstilling til den ‘gratis’ EM-kvalifikationskamp mod Nordirland mandag aften.

Den danske landstræner har lavet hele syv ændringer i startelleveren, og det betyder blandt andet, at man får en spritny midtbanekonstellation, som aldrig har spillet sammen før.

Således får Matt O’Riley sin debut for det danske landshold sammen med Mathias Jensen og Morten Hjulmand på midtbanen i 4-3-3-formationen.

Og ifølge Kasper Hjulmand kan det forklares ved, at de tre spillere har gjort sig fortjent til en startplads, mens det også er for at teste trioen sammen.

– Matt (O’Riley red.) har været god for U21-landsholdet, og så synes jeg faktisk han har taget et ekstra skridt her i efteråret, især i de internationale kampe, forklarer Hjulmand og O’Rileys startplads og går dernæst videre til Morten Hjulmand og Mathias Jensen:

– Han har virkelig været lovende både i træning, lederskab og i de indhop, han har haft – der har det bare været rigtig, rigtig godt.

Startopstilling: Hjulmand ryster posen – skifter syv mod Nordirland

– Mathias Jensen har været rigtig god for os og har den kreative fod. Den måde han tager ansvar på specielt i Brentford, nu får han også muligheden for at træde der ind og få den afgørende rolle på holdet.

Kampen mellem Nordirland og Danmark i Belfast sparkes igang klokken 20:45 og kan følges på TV 2 og Tv 2 PLAY.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P