Ustoppelige Portugal sejrer igen – 10 ud af 10

Portugal har fejet al konkurrence af vejen i denne EM-kvalifikation, og søndag aften gik det ud over Island.

Portugal vandt 10 ud af 10 kampe i EM-kvalifikationen.

Portugal har ikke været til at stoppe i denne EM-kvalifikation.

Søndag aften blev det så til endnu en sejr, da Island blev besejret med 2-0 hjemme i Lissabon.

Dermed har Cristiano Ronaldo og co. nu gjort helt og aldeles rent bord med 10 sejre i 10 kampe og en målscore på plus 34.

Portugisernes første mål blev scoret af Bruno Fernandes i første halvleg. Bernardo Silva stod for assisten.

Efter pausen var det Ricardo Horta, der på en assist fra Cristiano Ronaldo kunne fordoble føringen, da han gjorde det til kampens resultat 2-0.

Også gruppens øvrige nationer var i kamp søndag aften samme tid.

Her blev det til en 2-1-sejr for Slovakiet over Bosnien-Hercegovina. Slovakiet var allerede sikret gruppens andenplads forud for opgøret.

Den sidste kamp i EM-kvalifikationens gruppe J stod Luxembourg og Liechtenstein for. Her fik Luxembourg et rødt kort allerede opgørets femte minut, men formåede alligevel at vinde opgøret med 0-1 efter en scoring midtvejs i anden halvleg. Lichtenstein fik dermed samlet nul point sammen i denne EM-kvalifikation.

Det store overblik: Disse nationer er klar til EM 2024