Brandvarme Lukaku skyder Aserbajdsjan i sænk og sikrer belgisk triumf

Belgien sejrede stort over Aserbajdsjan søndag takket være særligt én spiller, som scorede fire mål.

Søndag aften sikrede Belgien sig førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe F.

Det gjorde de med en sejr på 5-0 over chanceløse Aserbajdsjan, og især en spiller gjorde sit for at få den sejr i hus.

Romelu Lukaku scorede nemlig fire mål på blot 20 minutter i første halvleg, og dermed går han forbi Cristiano Ronaldo på topscorerlisten for EM-kvalifikationen, før Portugals kamp mod Island senere søndag.

Udover Lukakus fire mål havde en af Aserbajdsjans spillere raget to gule kort til sig efter 24 minutter i første halvleg, og der var dermed udsigt til en lang kamp for aserbajdsjanerne.

Efter pausen blev Lukaku skiftet ud til fordel for Loïs Openda, så han fik ikke udbygget sin målscoring yderligere.

Leandro Trossard fik gjort det til 5-0 kort før slutfløjt.

FCK-kaptajnen kunne både det ene og det andet i svensk sejr

Med sejren sikrer Belgien førstepladsen i gruppe F med 20 point, mens Østrig får andenpladsen med 19 point.

Belgien har ikke tabt et eneste opgør i EM-kvalifikationens otte kampe.