1 min læsningMedie: Aston Villa jagter tidligere Chelsea-angriber

Aston Villa er på jagt efter en ny angriber, og her har Premier League-klubben angiveligt udset sig en tidligere Chelsea-angriber.

1 min læsning
Aston Villa jagter Tammy Abraham
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Aston Villa jagter nyt blod til angrebet.

Således lyder det fredag fra Football Insider, at The Villains allerede til januar vil forsøge at hente en forstærkning til offensiven.

Og som topprioritet på ønskelisten hos Aston Villa-manager, Unai Emery, er den tidligere Chelsea-angriber Tammy Abraham, der viste gode takter for italienske Roma, indtil han blev skadet i den forgangne sæsons sidste kamp.

Tammy Abraham har således set til fra sidelinjen i samtlige kampe i denne sæson og kommer formentligt også til det i de resterende kampe på denne side af nytår.

Der er nemlig tale om en korsbåndsskade, der som vanligt tager en del måneder at komme sig over. Men det har altså ikke afskrækket Unai Emery og Aston Villa.

Ifølge mediet er Emery opsat på at hente Abraham, som han ser som en angriber af høj klasse. Emery ser gerne, at Abraham skifter til Aston Villa allerede i januar, men er også indforstået med at vente indtil sommer, hvis det kræves.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Abraham har tidligere gjort sig for Aston Villa, da han i sæsonen 2018/19 var udlejet til klubben fra Chelsea FC. Her formåede han at score 26 mål og assistere tre gange i 40 kampe.

Tammy Abraham skiftede til AS Roma fra Chelsea tilbage i sommeren 2021. Her står han i alt noteret for 107 kampe med 36 mål og 12 assists til følge.

Han er fortsat på kontrakt i det italienske frem til sommeren 2026.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P