2 min læsningKlubberne sværmer om Vejle-talent: Halvdelen af Serie A vil have ham

En lang række klubber i den bedste italienske fodboldrække, Serie A, skulle angiveligt have et godt øje til Vejle-stopperen.

2 min læsning
En række Serie A-klubber jagter Vejles Oliver Provstgaard
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Julen og nytåret nærmer sig så småt, og med vinteren i sigte nærmer sig også transfervinduet i januar måned.

Et sted, hvor der potentielt kan ske noget på transferfronten til januar, er i Vejle Boldklub. I hvert fald hvis man skal tro klubbens sportschef Marius Nicolae.

Det italienske medie Tuttomercatoweb citerer således Vejle-sportschefen for at sige, at en af Vejle Boldklubs helt store talenter har masser af bejlere i den italienske Serie A. Og her kunne der godt ske noget allerede til januar, eller når kalenderen rammer sommeren 2024.

Vejle-talentet som Marius Nicolae snakker om, er den blot 20-årige centrale stopper, Oliver Provstgaard.

Ifølge Vejle-sportschefen er der rigtig stor interesse for Provstgaard i det italienske. Og mediet går så langt som at sige, at ‘Halvdelen af Serie A vil have Oliver Provstgaard’.

– Jeg siger ikke dette, fordi han er en af ​​vores spillere, men han er brandvarm på markedet. Han er en venstrebenet midterforsvarer fra 2003, og det er Oliver Prostgaard. Han bliver allerede fulgt med interesse fra Italien, og ejerne vil lave et godt salg. Måske nu i januar, ellers hvis italienerne er gode og heldige, lander han i Serie A til sommer, siger Marius Nicolae ifølge mediet.

Oliver Provstgaard er et produkt af Vejle Boldklubs eget ungdomsarbejde og har i løbet af de seneste par år imponeret stort på klubbens førstehold.

I alt står den unge stopper noteret for 58 kampe for Vejles førstehold, hvor han blandt andet har leveret to mål samt en masse flotte defensive præstationer.

Provstgaard er fortsat på kontrakt i Vejle frem til sommeren 2026.

Officielt: Jude Bellingham vinder Golden Boy 2023
Officielt: Everton får kæmpe pointstraf i Premier League

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P