2 min læsningKane åbner op om Bayern-skifte: En vanvittig oplevelse

Harry Kane fortæller FourFourTwo om det vanvittige døgn, der gjorde ham til Bayern München-spiller.

2 min læsning
Harry Kane afslører, hvad der egentlig skete, da han skiftede fra Tottenham til Bayern München.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

430 kampe for Tottenham, men ikke et eneste trofæ.

Hvis Harry Kane skal gøre sig forhåbninger om at vinde noget i sin tid som professionel fodboldspiller, er han nok landet det rette sted.

I sommers skiftede han nemlig til Bayern München, som har vundet det tyske mesterskab de seneste 11 sæsoner og Champions League seks gange i historien.

Tager man trofæ-brillerne på, er det noget af et skridt opad fra Tottenham, der senest vandt et trofæ i 2008, hvor ‘Spurs’ vandt den engelske liga-cup.

Skiftet til Bayern var første gang, at Harry Kane skiftede klub på en permanent transfer som professionel fodboldspiller, og det var ikke helt ligetil, fortæller han til FourFourTwo.

– Det var en vanvittig oplevelse for at være ærlig. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg kunne forvente, eftersom jeg har været i ‘Spurs’ i 19 år, og jeg var rigtig glad der. Jeg var ude af min ‘comfort-zone’ – det var første gang, at jeg virkelig mærkede, hvordan sådan et skifte føltes, siger Harry Kane til det engelske medie.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kane fortæller, at efter sidste sæsons afslutning fortalte han Tottenham-ledelsen, at han gerne vil prøve kræfter andetsteds. Han tog på ferie, og efterfølgende startede forhandlingerne med andre klubber.

Den engelske angriber endte som bekendt i Bayern, og her blev han mødt af et noget overvældende førstehåndsindtryk – selv for en spiller af Kanes kaliber.

– Jeg vågnede op lørdag morgen, tog direkte til træning, mødte alle spillerene for første gang, og så havde vi en kamp om aftenen. Jeg var i lufthavnen dagen før. Som sagt, det var vanvittigt. De første par dage føltes som at starte på en ny skole, fortæller Harry Kane.

Men Harry Kane lod sig ikke slå ud. Tværtimod. Den 30-årige bomber er startet som fyr og flamme i Tyskland, og han tæsker mål ind på samlebånd.

Medie: Endnu en PL-klub lurer på Matt O’Riley

Han har allerede 21 mål i 16 kampe – derudover har han også lagt op til yderligere syv.

Bayern München måtte slippe lidt over 700 millioner korner for Harry Kane, og det lader til, at han er alle pengene værd.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P