1 min læsningKasper Hjulmand: Forventer ikke flydende spil mod Slovenien

Herrelandsholdet kan fredag aften kvalificere sig til EM i Tyskland til næste år, men landstræneren forventer ikke flydende pasningsspil, når hans mandskab møder Slovenien.

1 min læsning
Kasper Hjulmand forklarer Damarks startopstilling mod Slovenien
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Der er alt at vinde for det danske landshold fredag aften.

Foran et udsolgt Parken kan Hjulmand og co. spille sig til næste års europamesterskab i Tyskland. Det kræver blot en sejr over Slovenien.

Landsholdet kommer fra en nærved ydmygelse mod San Marino. Til fredagens kamp mod Slovenien forventer landstræner Kasper Hjulmand dog ikke et spilmæssigt sprudlende landshold.

– Jeg tror, vi skal passe på med at forvente flydende pasningsspil og ‘alt-sidder-i-skabet-spil’ i en kamp, som denne, på en novemberdag på en bane, som ikke er snorlige, udtaler Hjulmand til Viaplay.

– Men vi skal forvente et hold, der vil gå gennem ild og vand og som vil smaske ind i alt, hvad der er, og løbe fremad og gå mod målet.

For Kasper Hjulmand er det ikke spillet på banen, men resultatet, der er det primære fredag aften i Parken

– At alle giver alt, og vi bagefter har et resultat, der kan sende tusindvis af danskere til en EM-slutrunde, som mange lande misunder os. Det er det, vi har fokus på: At give den fuld skrue og få en god aften, slutter landstræneren.

Landskampen mellem Danmark og Slovenien fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Hjulmand om Lindstrøm i Napoli: Han skal ikke være på bænken op til EM

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P